NYTT ÅR

GOTT NYTT ÅR ALLA MINA FINA VÄNNER!



Hoppas ni får en underbar nyår !

Love from Eriikalindberg


Nyår nästaa

Hejsan :) igår va jag, pillan & Isabella i stan, riktigt skoj & mysigt. Vi var riktigt nyttiga åt sallad till lunch och sen när vi skulle se film hos pillan så åt vi grönsaker och dipp, så gott! Filmen vi såg heter Flickan som lekte med elden, den va grym! Grymt läskigt att gå hem sen eller va säger du bella? Vi var på väg upp för en backe när båda hörde ngt i skogen, men det visade sig vara några små pojkar ute i skogen.. Fick iaf med mig två Mascaror hem från stan, en till mig och en till mamma. Plus att det var en väldigt lyckad dag! :) Idag har ja varit på torget med Bella och Pillan en stund sen träffade vi Lisa och Carro också, fick köpt mig ett par örhängen. Vid fyra kom Syster och hämta mig och vi åkte hem och åt. Nu blir det att mysa bara :)

 me like ice-cream!
 En bild ja gjort till bella för ett tag sen, hade ingen på alla tre..

Hoppas på en väldigt lyckad nyår imon, först på middag med underbart folk sen ut me mina flickor . längtar!<3

pussssss
Eriika

julaftoon

Hejsan!
lite bilder från julafton, finns mer på fb ;) & lite bilder från när ja lockade håret idag, fick ju en sån lock/plattång.
    vi spelade som sagt Let's Dance :)

Finns fler bilder på facebook så kolla där och kommentera, kommenteragärna här med :) Läängtar till nyår!

Hoppas ni får en mysig kvälll!

puss
eriika


love christmas

Hejsan!
Julen har varit perfekt förutom att mormor fattades.. På förmiddagen kom kusinerna och vi öppnade julklappar och åt massa god mat. Sen åkte dom stora kusiner och vi andra kollade på Kalle Anka :) som man alltid måste kolla på.
Efter det busade vi med våra småkusiner ett tag sen åkte dom hem och så var det bara familjen kvar hemma men det var lika mysigt det. 
Första julen vi är ensamma på kvällen.. Då var det dags för öppna mer julklappar :D Fick en massa fina saker; pengar, kläder, smycken, platt/locktång m.m :) Sen spelade vi Let's Dance spelet, gööörkuul ;) haha det var en väldigt mysig och lyckad julafton! tack för allt <3
På Juldagen var det middag hos syster och lite så. Idag var ja på torget en sväng fick mig ett par lackleggings och en finklänning :) nu sitter jag och väntar på att gröten ska bli klar sen blir det släktträff! tror att vi blir 51 pers. 

Hoppas ni har haft en lika bra jul som jag! :)

pussss
ErikaLindberg 


liseberg

tjooho!

Igår va jag och bella på liseberg, göör mysigt! Mina bästa vänner va bockarna & renarna ;) haha! Det fanns även en liten skidbacke, en pusstation och lite allmänt mysiga grejer;) 
Här kommer en massa bilder:
 Älska snö!                                                                                                                             
fulbild, men gillar min bock(a)

Ni borde åka till Liseberg! Jag frös lite om mina fötter&händer men annars va det inte så farligt. Tack för kvällen bella, kärlek till dig. Idag har jag jobbat 7-16, trött nuu men ska upp iaf upp sju imon iställe för sex, jobbar 8-18 imon. Vi ska antagligen få väldigt mycket att göra! Menmen inte så pjåkigt att jobba ändå, ganska skoj. Tjänar ju pengar med, kom gärna och hälsa på. Just nu håller jag och mamma på att göra JULKOLA som är såå smarrigt. Ni borde komma och smaka. Detta blev ett långt inlägg det här men jaja, hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

PS: Det är julafton på tooorsdaaag! kommentera gärna, det värmer :D<3

pusss
erikaa

JULLOV

hej!<3

Idag har det varit en slappdag, har solat, målat naglarna, ätit pepparkakor(med glasyr såklart) och kollat på oth, och lite sånt slappt :) åh jag älskar verkligen jullov! Ska nog till liseberg ikväll, mysigt men kallt! Nu ska jag ner och äta pannkakar, mums :D

blir jobb tisdag onsdag också, kom gärna och hälsa på :D

Ha en fortsatt bra mååndaag!

Pusssssss
erika

juul

hejhej :)

Bella & linnea var här igår, fick mina julklappar av dom; Två par örhängen, naglack och ett halsband :):) TACK!
Bella fick en piercing av mig och ja tror hon gillade den, linnea fick ett halsband och örhängen tror hon med gillade det. Vi tjötade och mystee :) Idag var ja på barnpassning med malin&malin, haha jag passade en söt liten tjej som hette Dewin, så snäll och go :) Nu har jag och syster precis varit och hämtat pizza & köpt julmust så ska kila iväg och äta nu..

bilder från igår med bella & linneaa;



pusss
eriika


wohoo

Hejsan!

Idag har jag jobbat till tre, mamma kom till jobbet när ja slutade och vi fick köpt mina sista julklappar så nu är jag klar :) kanske något litet till.. Såg på en pingvin-film förut (a) ganska bra faktiskt (töntig jag e (a)). Nu har jag fixat klart mig och nu kom bella och snart kommer linnea tror jag allt :)
 
Ha en bra lördagskväll!



pussss
erikaa

JULLOV

tjeenaaa

Gick till skolan vid nio, fick betyg och lite fika oså:) Betygen va väl hyfsade, höjde mig iaf. Sen vid tio fick vi juuullooov :)  ikväll blire träning i sundahallen med dom bästa :D

Min helg ser ut såhär; 
På lördag ska jag jobba 9-15, sen bella och linnea? byta julklappar tror jag :):) myys!
Söndag; barnpassning med malin&malin :) sen träning.
Det är det ja planerat än så länge, får se om de blir något mer :)



fick min julklapp av vican idag också, en fotlänk o ngra goa snällhetspiller:)
tack så mycket gumman<3

:(

puss
eriikaa

jump oon boaard

sha sha

Idag sjöng vi singstar och jag och bella va bääst :D haha riktigt mys&skoj var det. Har precis druckit varm oboy med grädde och ätit pepparkakor, i love it! Det är riktigt kallt ute nu med tror det var -4,5 förut när ja kollade, usch va kallt!! Sen ska ja va med mina pinglor; Bella och Pillan :)<3   nu äre snart oth :)




dagenslåt; Taio Cruz - Break Your heart
http://www.youtube.com/watch?v=rOg_IHwXWsk&feature=fvste3

pusss
eriika


love is hard

Idag har jag klippt och slingat mig, slingningen blev toppen :) men klippning blev ganska okej.
Syns inte så mycket på bilderna.. men lite?

Före                      efter                slingning
 

Var med bella igår med, vi myste med varm oboy och snackade om allt möjligt, mysigt! Lovee

Imon blir det att spela spel i skolan och bara mysa tror ja:)

:( . .

puss
erikaa


Christmas

Hej igen:)  På torsdag är det bara en vecka kvar till julafton !!<3

kommer lite sköna gamlabilder;


många fina minnen! skulle kunna hålla på i en evighet och lägga ut massa bilder men här är några, enjoy<3

/erikalindberg


love

Hej mina solstrålar!:)

Helgen har varit bra! Tränat en del, älskling har varit här,MYS! 
Jag hade dansuppvisning i söndags, först var det modevisning sen var det olika danser och så, träffade roligt folk där med :) Min syster fick två rosor och jag fick bara en, haha! ;) men skoj var det iaf. Idag har jag slappat med oth och kollat när mina söta kusiner sjöng luciasånger:) får se vad som händer mer idag.
Imon är det halvdag på schemat sen volleyboll, får väl se hur det går :D

bilder på kusinerna<3


En mysig låt ; E.M.D - Välkommen hem 

tänk att kärleken kan vara så svåår..<3


puss erikaa


ERIIK GRÖNWALL<3

ERIIIIIIIK VANN, SÅ BÄÄST ÄR HAN!!:)



Ligger här med älskling nu :):) Imon blir det träning kl 9-10.30;) ingen sovmorgon.. Efter det blir det nog torget sen dansa vid fyra ;) Uppvisning på söndaaag :) 

pusss
erika lindberg

Greatest Love of All

Hejsan! :)

igår åkte jag skridskor med klassen, ganska skoj faktiskt :) min lärare tog massa bilder med min mobil som kommer snart, om ja orkar.. Senare blev de film o mys :):)

Idag var det lucia och vi var i skolan kl 7.15.. Började ta på oss linnena och glitter, sen vid kl 8.40 så var det dags att sjunga för mitt arbetslag. Var så nervös att ja skakade, men det gick bra och vican som var lucia va jättefin & duktig :) sen vid halv tio blev de en till föreställning :) gick också bra.
Nu är jag hemma och har precis kollat klart på OTH som är grymt bra! får se om du händer ngt mer idag :) kl åtta till nio blir det att dansa sen fort hem o kolla idol( Erik måste vinna! ) älskling kommer hit med :D:D. 



snart är det jul med :D:D som ska spenderas med världens bästa kusiner :D (en stund iaf)

Hoppas alla får en bra kväll!

Puss

erikalindberg


love is the answer

igår var jag ju på ullared, fick mig en massa fynd! Hela bagaget plus lite i bilen hade vi med oss hem :) det var skoj&mys! Vi träffade Morgan som är med i ullared på tvn. ;) Mamma frågade om han hann med och jobba nu eftersom han är känd och alla vill ta kort på han, men han tyckte det mest va "roligt som han sa på sin dialekt ;) haha så roligt! kmr fler bilder från ullared, om ja orkar. Idag har jag rensat en massa gamla kort, från tex konfirmationen, sakna.. Sen bilder från mormor, snart är det två år :(:( <3<3
nu ska jag iväg och dansa , pusss

erika lindberg

 

<3

Har lärt mig göra en framsida som ni kanske sätt, tack elina!! <3 åt precis en macka med ny-gjorda köttbullar, såå gott om ni frågar mig! nu lyssnar jag på julmusik och chattar med en massa goa folk :)
Hoppas ni alla sover gott inatt, för det tänkte jag göra. Ska upp halv sex för att åka till ullared med mamma & jenny :) Sen ska vi även möta upp moster och två till. Ska bli skoj och mysigt. 
Ha en fortsatt bra kväll !   kommer några bilder med; martin stenmark, grym e han speciellt live! sen en bild som bella gjort till mig(L) sen en på mina sötnosar(kusiner)! en på mig och älskling med(L) love!
  
  


pusssss
erikalindberg


Välkommen!

väälkommen till min blogg!
Här kommer ni få veta mer om mitt liv och vad jag gör på dagarna och sånt =)
Kan inte så mycket men jag lär mig väl, alla kompisar bloggar ju och jag har även tänkt börja för längesen.. Nu blev det av! Här får ni en bild på mig när jag jobbade i lördags, jag jobbar hos min mamma på Farmor gretas. Jätteskönt att tjäna pengar. vi hörs.

Pussss <3
erika lindberg


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0