veckans babe

Nu har ja börjat med en ny grej veckans babee ;)
Denna veckan blev det min syster:


Sitter här med syster & mamma och koolllar melodifestivalen, mys!
Pussss

Synd att du är så söt :*

Hello =)
Nu är jag på bättringsväg vilket är väldigt skönt!
ååh jag vill också ut och festa och dansa ikväll :o men nejnej erika är sjuk :( fast inte så sjuk. Jag tycker att jag kan gå ut men tror icke jag får detta..Men iförsig jag vill ju inte bli mer sjuk.. Det är melodifestivalen ikväll iaf, blir väl att jag och Linnea sitter och disskuterar vad dom har på sig, right? :D haha! Tror Pernilla wahlgren, Peter Jöback och någon Anna från idol skulle vara med. Givetvis några mer men vet inte vilka.
Menmen får bli fest en annan dag, ska faktiskt bli en mys kväll me morsan min (L) :) Längtar också tills ja åker till idre nu!! hihi.

Här kommer lite bilder, mamma satt och skicka några godingar :D <3
 
Bild från gullmarscupen <3
 

Bild från fjällen, snart drar ja dit :D

Från min födelsedagsmiddag :) ni är bäst

Bilder från Gran Canaria, Bahia feliz. Va där me kusiner & familj <3

Där bodde vi :D


Från somras, detta var i kalmar :) Jag och världens bästa mamma!

På böda, love this picture :D sakna

sötnosar



En bild från böda också fast inte i somras, Moster och Mormor! Saknardig!!<3

Jag och bror för längesedan! vill va brun och ha sommar nuu


Jag och bella för vääldigt längesen :D Det var dagen efter nyår. <3


Kul vi hade spela yatzy och sånt ;) haha <3

En låt ja fastnat för; Facedrop - Sean kingston

Ni andra får ha en riktigt bra kväll :D Pussss på er! :*




Don't Stop Believin

HejHej! :-) 

Då var man sjuk då... :-( jag som vill träna och allt men nejnej ;) Var hos skolläkaren igår och det har börjat med något virus i min hals och nu är det bakterier där. Så fick pencilin av han, har antagligen halsfluss :( fyfan har ni haft det? Ni vill absolut inte veta hur ont det gör. Jag grät imorse för det gjorde så ont.. Jag ska äta pencilin i tio dagar så hoppas det är över sen. Har varit hemma från skolan idag och ska vara det imon med, hade aldrig orkat gå så ont som jag har. Fast just nu är det lite bättre. Usch va jag klagar.. hehe,men beskriver bara hur det känns. Har varit sådär halft pepp idag för jag mått så dåligt, men nu när jag gick upp och satte på datan och drog på lite go musik så blev ja lite mer pepp :D tänk va mycket musik kan göra.. Idag har jag som sagt inte gjort så mycket sätt på OTH iaf, som är grymt! 
Förresten v.10 bär det av till IDRE :D wihoo, ska bli riktigt skoj och åka lite skidor :D Blir nog riktigt bra tror jag. Mamma & Pappa hade handlat massa gott vi skulle ha med oss, och även glass och lite andra goa saker till mig, ni är bääst :D
Hur mår ni andra? Inga sjukdomar? hihi


skulle gärna ta hit denna sötungen :D saknarhenne och mina andra små änglar.Fast går ju inte nu när ja e sjuuuk ;/ <3

jag älskar er, alla mina närmaste<3
saknar dig mormor!!



Ha de så braaa :D
Pusssss


summer loving


jag älskar denna bilden & jag älskar er

me like you


saknar dig, en go kväll hos lisa <3

dana <3

me loove




Böda sand, saknar! <3

vill ha vååår och soommar nuuu :D hihi några sköna bilder ! Godnatt<3

one tree hill

tjeniiis :)

Allt bra med er? :-) Med mig är det väl sådär, min hals är inte bra någonstans.. Mina mandlar kanske inte är så bra för att både Jenny,Mattias & Mamma har opererat bort sina, så jag kanske också behöver det. Kan inte skrika heller, har nog för mycket slem eller något i min hals.. Aja får hoppas det blir bättre snart. Idag har det varit en chilldag, har känt mig halft sjuk så ja. Såg på oth som är sååå bra och lagade lite mat. Blev även lite medicin sen (chips & salsasås) eftersom karlsson på taket hade godis så fick ja det, hihi.. Nu siitter jag och snackar med goa folk och har grym musik, min bror har gjort en grym lista :D:D
Är så shopping sugen nu, vill åka till stan snart :D




love u

pussss


love song

I fredags var jag som sagt hos Pernilla med brudarna :) blev en riktig lyckad kväll med dans och sånt :)Tack för en skön kväll :) Igår var jag i hällevi hos en släkting som fyllde 50, vi kom dit runt halv sju och började "mingla sen var det mat, riktigt go mat faktiskt :) Sen drog dom igång musik efter tag och då blev det lite dans :D och sen var det typ kladdkaka som efterrätt, mycket god den med :) Sen dans igen och blev en hel del dans med syster min <3 sen var det en kille som typ var på och ville dansa med mig & jenny men njaa haha! eller man kan kalla det jennys ragg, alla retade henne hela tiden :P haha men det var en underbar kväll. Idag är det slappt och blir nog att dansa ikväll, meeed syster :D höhö <3

I fredags.  En osminkad Erika & söt ella :)

Hos pernilla




Kärlek, får göras om snart!!


Igår. fick tyyvärr inga mer bilder :(

Bild på syster min fast det var inte igår ;) haha <3


Har varit ett braaa lov :D  Puss på det & på er :-*


sötaste Ella

Hejsan!
Fyy vilken snöoväder det! Bästa vintern på länge verkligen.. & vi bara klagar egentligen ska man ta vara på detta haha men istället klagar vi ;) tyvärr är jag en av dom, nu vill man bara ha vår :) jaja nog snackat om det. Igår var de myspys med kusiner hos jenny, vi käka blåbärspaj & tvätta lite o busa :D sen var det en mycket jobbig fys.. träningsverk idag (a) Såg Tidresenärens Hustru efter också den var faktiskt väldigt bra om ni frågar mig. Vid tolv idag kom söta ella :) så hon har varit här en stund, mysigt värre. Fast just nu sover hon. Ikväll blir det tacos hos Pillan med dom bästa :)


Ella i somras.

Ha det! Pussss

pussss

Hejsan :)

idag hare varit slappt men ändå ganska skönt, blir att gå ner till underbara syster snart och då kommer också mina underbara kusiner; Emelie & Hanna :) Även santos och sotis är ju där ;) ska och köpa blåbärspaj lr ngt innan med :D hihi. Blir fys ikväll också. 

 
Emelie  <3


Hanna <3


Ella <3

de tre prinsessorna ! <3






Ha det!  Pussssssss

man får rysningar

kolla; http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI !! <3

(L)

jag saknar dig, mormor

try sleeping with a broken heart

hejsan :)
Igår jobba jag till tre sålde en himla massa semlor ;) sen hem och mysa  & ner till mamma igen & iväg o sola :) asgött vare. sen var jag med vican, blev en riktig myskväll :) Idag har jag inte gjot allt för mycket.. blir nog träning ikväll iaf, saknat fotbollen. Nu är det OTH, i love it. åh jag vill se avatar igen, den va så sjukt bra :D

http://www.youtube.com/watch?v=AsM6iK_OBFU&feature=related

aldrig räcker jag till, önska man kunde slippa alla problem
I feel so lonely sometimes
Im an idiot .



<3

i love you<3


puss på er


lov <3

Idag har ja bara slappat haha :) ibland får man ha sådana dagar! Blev ingen träning heller för ja känner mig inte helt bra än.. halsen brände som fan imorse :( aja, får hoppas det blir bra snart :) Nu har jag bakat kladdkaka, blev inte så kladdig men god ändå :) imon blir det jobb, vi ska sälja typ 2000 semlor plus några lingon & wienersemlor med. men det blir nog kul! vi har oftast kul när vi jobbar även fast vi jobbar om ni förstår haha :) En gång spela mamma fotboll med ett bröd, haha! ;) Va ska ni själva göra på lovet ?



En bild från när vi hade idrott ute i snön, kommer fler :)

va ute och fota lite men blev la sådär..


ha de såå braa

pusss



alla <3-dag

drog iväg och dansa lite lätt med syster :) alltid lika skoj. Sen hem & duscha o vidare till lisa där alla dom bästa fanns:) myste & såg ugly truth, bra! :) har varit en bra alla <3-dag! sitter och chattar med en skön grabb nu med ;) & har mp3;n på högsta volym för har inget ljud på denna datan.. men får förhoppningsvis tillbaka min data imon :D hihi. Hoppas ni andra har haft en lika bra alla <3-dag som jag ! (L)



gamla bilder, men ni är bäst :) plus dom andra ja va me förut (a)


Pussssssss
Eriikaaalindberg


alla hjärtans dag

Min helg har varit toppen, fredagskvällen var grym!! tack brudar, ni är guldvärda. I lördags va jag hemma med mi madre (L) idag vare mysmiddag med familjen och även moster kom på besök, mysigt. Jag bakade också sylviakaka, mycket god(a) ska kanske dansa me min kära syster ikväll, faast får ta de jäkligt lugnt för min förskylning är inte över än :( . Nu är det ju lov en hel vecka också inte fel! Förresten på tisdag är det fetisdagen så kom ner och köp semlor av mig (y)

Ville också önska alla en jäättebra alla hjärtans dag! <3

Ha ett fortsatt bra lov !


<3


Pusss

tjenaa :)
Idag var de nationellt i svenska. Men gick hyfsat bra för mig :) trodde det skulle gå skit men gick bra :D VI slutade halv tolv, gick hem chilla en stund. Sen ner o träffa syster & mamma, gick på torget en sväng men hitta inte så mycket.. Efter det gick ja hem till jenny busa lite me hennes bebisar :) Nu ska ja ner till torget en sväng igen o träffa carro & bella :) sen blire kanske fika me syster & träning.. Har blivit förskyld, inte okej! :(

Längtar så tills imon, hoppas det blir en lyckad fest :) 

Min familj är den bästa i världen (a) love <3
tjejer ni vet vilka ni är, ni är guldvärda :)


Jag & sotis, ni ser även mitt blonda hår. fast solen lyser också ;)


Pusss
Ha de !


tjosan

tjosan :)
skolan va ganska seg.. fast på hemkunskapen så gjorde vi ost/skink macka & ägg/räk macka :D mums! idag vare det slappt kollade oth & det blev ingen träning pga min mage som gör ont och kände mig inte riktigt bra.. När mamma kom hem så blondade hon mig så är riktigt blond nu :) ni får resultat någon annan gång :) 

 Några gamla bilder, vill ha sommar NU !


 Kommer ni ihåg? förra årets skolresa. Hade hundratals gamla sköna bilder :D I bulgarien, saknar det stället asså! vill dit snart igen :)<3


Ha en fortsatt bra vecka!

Pusss 


saknaar

Himla mysigt igår hos kusinerna, åt gott och sen kärleksmums & godiiis :D vill göra om det snaart! (L) Ska ner till syster snart och där är Emelie & hannah med :) får se va som händer ikväll..
gillar mina ögonfransar idag (a)


Pusss ha de så bra!(L)

Santos & Sotis

Veckan har varit go :) Måndag; myyskväll. Tisdag sim-träning. Onsdag va me syster och dansa.Torsdag fysträning och sen hem till syster som fått världens sötaste kattungar!! Idag träffa jag Pauo en stund och vi snacka massa oså, bäst äru. Efter det gick ja till mamma köpte chokladboll (typiskt mig) sen hem till syster och träffa dom söta bebisarna och snart kommer Jenny (syster) hem och Småkusinerna kommer snart hit med. Ikväll ska vi käka tacoos hos dom med, efter blir det nog vara med tjejerna :) Resten av helgen får jag se vad som händer, iaf träningar tror jag :) nu ligger santos och sotis och sover (a) kattungarna asså.
Santos


både santos och sotis, så sötaa!


Jag och sootis :)


efter att ha lekt en stund behövde dom sovaa :)

syster & kusiiin.


Ha en braaa helg :)

Pusssssssssss
Erikalindberg

saknar

kan man inte spola tillbaka tiden? :(

Helgen var ganska go, va med vican i lördags o myste :D Sen en slapp söndag med lite plugg och sen dans! Idag var det en seeeeg skoldag! sen har ja mest slappat & pluggat lite. Hoppas på en snabb vecka längtar till helgen redan nu.. idag var det sista dagen att välja gymnasie så fick bli frisör & hotellrestaurang sen får ja väl göra omval om jag ångrar mig men tror det blir bra.

Ha en bra vecka alla! :) (L)


jag & bästyy
pussss

RSS 2.0