öland nästaHar packat för fullt, och snart kommer mamma och pappa med husbilen, då äre bara att börja packa in! Sen ska vi upp till min Kusin Kristoffer som har kalas för han fyller snart 17 :) Sen hem o fixa mer och så kommer syster och Daniel och äter och sen så draaaaar vi till Ölaand :)
Ha de bra här hemma, pusss haj


sköne bilder

Varit mycket jobb nu det sista, men imon är sista jobbdagen!! Sen är de semester på fredag och då åker vi till Öland även syster och Daniel hänger med, ska träffa bror min där också. Ska bli riktigt skoj, så får se om ni får ett till blogginlägg innan ja åker, om ja hinner.
Iaf i veckan har ja varit med mina vänner, slappat & idag va jag på stranden en stund efter jobbet, riktigt gössigt.

Ha de gööttt Pusss

jag saknar dig mormor !!!


Every little thingJag har kööört för första gången idag, hihi. Gick faktiskt väldigt bra :D
För övrigt idag har ja jobbat och promenerat <3  Imon blir det jobb från 10-17! Så kom gärna och hälsa på. Hoppas det regnar också :) På kvällen får ja se vad som väntar, kanske passa kusin lr träffa ngn :) På lördag blir det jobb och sen ut till Carro me flickorna, ska bli riktigt skoj !

tänker på dig bella, jag finns alltid här för dig! loveu<3
Shirley Clamp – Jag fick låna en ängel

Ha de så braa. Pusss

underbar dag


härlig dag med fina Rebecca, saknat dig!! Drog till torget fika och sen till stranden, tack för dagen söte.
Sedan åkte ja och syster till donken o käka glass :D <3

Greatest love of all

Hejsan! Hade en riktig bra kväll i lördags med mina flickor, tack för alla presenter!
Igår vakna jag ganska tidigt, på med bikinin ooch iväg och hämta bella, vi drog och köpte en riktig god sallad och sedan åkte vi till stranden, var lite disigt i början men sen stekte det verkligen och det var faktiskt ganska varmt i vattnet tog långa simturer haha, inte vanligt i sverige ;) Niklas kom sedan med sin vattenskoter och hämta oss, det var skitkul att åka med och jag fick även köra, det är så sjukt kul tycker jag, hade velat ha en egen (a) man får en som kick när man åker blir så glad och allt är såå underbart!!
Åkte hem vid kvart över fem och käka sen tog vi en cykeltur och sedan ett bad på nösnäs! Riktig härlig dag, tack bella :) Idag hare varit en riktig slapp dag dock, läst väldigt mycket i twilight boken, träffat syster en stund ochså. Imon hoppas jag det är fint väder så det blir stranden! Sen väntar det jobb torsdag,fredag,lördag och nästa vecka.. Men det är pengar :D
Ha de så bra! Puss

Vad gör vi - NU KÖR VI!
http://www.youtube.com/watch?v=d3ZIrqxSvFA&feature=player_embedded
I Bulgarien 08, skitkul :)

lovee u sistaa

Saknardig bror min!


<3

jag och syster


Ska ut och sätta mig och käka frulle :) Blev lite sol idag ändå och då måste man passa på att pressa!! ;)

Ha en bra dag! Puss

älskar oss, ni är bäst


Nu har min brorr åkt ifrån mig iiigen, men vi hälsar på dig snart :D hihi längtar.

waka waka

Idag var jag och Mamma i stan och shoppa och va hos läkarn för mina hälar men det gick bra! Fick handlat en massa som ni ser på bilderna, Linne, shorts, blus, skor, bh, trosor, glasögon oså :D tack Mamma!
Har även haft en underbar helg, jag blev 16 år i fredags och då åkte ja till stranden och hade kalas och fick mycket fina presenter och sen en skitbra kväll, mycket tack vare carrro. I lördags passa vi mina älsklingskusiner och sedan gick jag och Carro på Eclipse som va så jäkla bra, åååh vill bara se den igen. I filmen så går huvudpersonerna ut skolan "tar studenten" och då håller en tjej tal och sen när hon var klar klappade alla händerna och så börja jag med göra det, fatta va inne i filmen jag va HAHA! Carro och jag började asg. Haha :) Sen drog vi till ngra kompisar, tack för en grym kväll sötnos :) 

Varit en bra helg och en bra dag! Imon blire jobb och carro tror ja! :D
Ha de så bra! pusssss

Min dag

Hej! länge sen.. Har haft det underbart i Magaluf, vill bara tillbaka nu.
Iaf imon fyller jag 16 år, ska nog till stranden sen kalas o vidare till kompisar :) Hoppas på en bra dag! :D
Får se hur mycke ja skriver här nu kommer väl ett inlägg då och då, annars håll utskick på bilder på fb :) kan dyka upp.

Ha de! Pusss


RSS 2.0