SÅ SÄÄÄG MAGALUF :D

 
Lär bli mycket sol och bad! Ha det så bra så ses vi om en vecka :D hihi bara ngra timmar kvar nu!
PUUUUUSSSSSHAAAJ

Moster

Varit på kalas hos moster som fyllde 65 år! riktigt skoj! <3<3



födelsedagsbarnet, 65 år! Grattis, du är så bra :)


såhär roligt kan man ha de hahha :D<3

Kärlek





Nytt!


tror ni jag träffar? ;)

Det är bara Vi

Godkväll! hihi. Idag har det varit en mysig dag, packat till Magaluf vilket jag längtar till så enormt nu, men ja är nästan klar med packningen så det är gött:) Sen kolla ja på Kronprinsessans bröllop vilket va väldigt fint, åt även god middag och efterrätt med bästa Mamma & Pappa. På kvällen åkte ja hem till Lisa där även Carro och Linnea var, vi åkte ner o köpte godis o hyrde film, och sen myste vi ochså, tack för kvällen:) Imon ska jag och Mamma kolla skor o solglasögon tror jag sen är det kalas för den minsta söta kusinen Ella som fyller 2 år :) 

http://www.youtube.com/watch?v=TYWlF8ZgBMk&feature=related

Godnattpusss

 




Bild 1 på bror som ja tog innan han åkte iväg till flygplatsen. Lykos han skulle ta en öl o gå till poolen förut , fyyy! men snart ska ja med de lr iaf gå till poolen!
Bild 2,3 på mig idag innan ja gick till lisa
Bild 4 På sötaste Ella

<3

magaluf

Ha det bäst nu bästa bror !


bääästa bruuur

Heeejsaaaan :D  Påå tisdag draaar vi är gaanska taggad.. vill bara åka NU! I torsdags passa vi småkusinerna och sen var ja med Vican & Bella och sen kom även Pillan, vi såg School of Rock, rekommenderas! :) Idag jobba jag elva tilll fem sen direkt ut till kusiner för att passa dom, alltid lika skoj och mysigt o passa er mina bästa kusiner, sedan har ja mest umgåts med familjen o speciieeeeeelllt bror som åker inatt till MAGALUUUF :) Hoppas du får det bäst där nere och blir en grym bartender! Vi ses på tiisdaaa :) Höhö.








Bilder från igår och idag <3 Har hundratals bilder på dom, så sjukt söta är dom, vill också få så söta barn :D

a good good night

Hej! Det blev en underbar dag/kväll igår, först sprang vi ut de var så jäkla skoj just i det ögonblicket. Fick en massa rosor och sedan bar det iväg till kyrkogården till mormor, saknade dig verkligen.. tack så mycket för det fina vädret, visste att du skulle fixa det <3
Efter det blev det god mat och efterrätt hos mig, riktigt trevligt och tack för alla presenter, har en himla skön släkt, ni är bäst. Sen gick jag hem till bella där det var fler folk, blev en riktigt bra kväll. Tack för det med.
Idag har ja solat lite och sen åkte vi ut till kusinerna och bada jacuzzi och grilla o myste! :) Nu är jag hemma och är ganska trött så blir nog en lugn kväll tror jag.

Ha ett riktigt bra sooommaarlov allihop! <3
















Här är en liten del av alla kort jag tog igår & idag, kommer fler så småniingom :) Fick en kamera i present så nu blire mycket bilder, det är min nya favorit som hänger med mig nästan överallt. Efter camera bilden är de bara bilder från den nya kameran :D

skolavslutning

Imon går vi ut nian, kommer bli skitkul. Tack för alla dom här tre åren, själva skolan har väl inte varit så skoj men ni har varit underbara :) Lägret var också skoj! Kommer bli en grym dag imon och hoppas ni med får en grym dag! Puss





underbara dagar



varit en härlig helg, jobbat myst med tjejerna, spelat match vann med 6-0, kolla när syster spela match, grym är du. Nu är det Hairspraypå tv! :D

Tre underbara dagar framför sig
Imon; skolan en stund och sen kolla kusiner som har dagisavslutning.
Tisdag, Skolavslutning!!
Onsdag; Packa inför magaluf tror jag hihi, drar ju om en vecka! Sen på kvällen träffa kusiner.


you belong with meeee

Puss ha de!


hold me

varit en bra dag, mat med klassen, torget en stund, hem fika med familj o morbror, satt o tjöta riktigt mys, Nu film :)


a poem

jag saknar dig
kan du inte komma hit
kom och håll om mig
håll min hand

vill känna din närhet
känna dina läppar
se ditt fina leende
höra dig skratta
stryka min hand genom ditt fina hår

ibland önskar man att man hade någon man kunde luta sig mot men kanske hittar man han snart vem vet ;)







Man in the mirror

Tjing!  Idag va ja och Linnea på Mcdonalds en stund sen hem och vidare ner till mamma och köpte skor, äntligen har ja fått mina ballerina skor :D Sen på kvällen gick ja och mamma ut på en promenad i regnet, riktigt skönt och mysigt. Imon ska vi käka på Ti amo ska bli mysigt, sen torget en sväng tror jag. 

Hur har eran regníga dag varit? & vad händer på skolavslutningen ? :)

från lägret va himla skönt då, hoppas solen kommer fram snart..



Var på Scorett och köpte ett par skor och fick ett par, ganska bra ;) hihi va tkr ni? Dåliga bilder men tog me camen orkade inte fixa med kameran.

Puss

träning snart, tagga!


 9D <3


can you feel the love tonight

Hej! Idag hade vi sovmorgon till tio sen var det en riktig slapp dag, men fick en god nyhet iaf, får VG i svenska låg mellan vg o g där så blev extra glad :D Sen när ja kom hem hade mamma fixat i min gaderob så ja fick prova kläder och se vad som passa och inte. Det blev en hel höög till min kusin, hon lär bli gör snygg. haha menmen jag får väl köpa lite nytt ;) Hade ett par jeans som legat i min gaderob, knappt använda och dom satt görsnyggt på men nejnej för små. Jaja man växer.. Snart blir det middag tror både morbror och syster kommer hit och äter, mys. Saknar verkligen min syster nu när hon inte bor hemma.. kan inte låna kläder eller snacka lika mycket. men vi ska nog träffas idag och i helgen, right? :) Ibland flödeskriver man här på bloggen men det får ni stå ut med. Imon blir det brännboll med klassen och på fredag ska vi och käka på Ti Amo, mys! Lördag jobba. 
 
P.S I love my family and friendsss .
Ha en fortsatt bra vecka!!
Puss




första bilden är ganska dålig men det är den högen min kusinfår ;) sen är det dagens outfit, min favvo tröja och ett svartlinne plus leggings och min svarta peak tröja.

Elton John – Can You Feel The Love Tonight
Kalle Baah – Ugly Girls
Iyaz – Solo

avslutningsmiddag











Några bilder från middagen. två sista från Linneas kamera! 
Två veckor tills Magaluf nu wiiihoo! :D
Pussss

jeg callar på daj

Hej! Haft tre underbara dagar med klassen. Solat, badat myst :D kommer många bilder någon dag. Idag har ja solat på vår altan så himla varmt o skönt sen va me pillan en stund. ikväll blir det nog mys me tjejerna! ha en fortsatt bra kväll :)

jag just nu, blir nog såhär på middagen på tisdag!


bad på natten ;) hahah riktigt skön klass, kommer sakna er :( <3

Puss!!


FRISSAN



Det har blivit vääldigt ljust vilket jag ville, sen klippt toppar oså:) Ni får se bättre i verkligheten någon gång..Hon lockade också mitt hår som ni ser hihi.

Imon åker jag och min klass iväg till tjörn och ska vara där två nätter. Blir nog skoj hoppas ja :) haha ligga och steka och bada, ska ju bli asgött väder så :D Vi hörs i helgen! Ha det gött. Förresten bara 21 dagar kvar tills magaluf och en månad och en dag tills ja fyller, underbart.

Pusssssssss

RSS 2.0