mössa

har brors gooaa mössa på mig (a)



blir myskväll tror ja! Pusss
kommentarer värmer.(L)

I MISS YOU

myyskväll igår, käka med syster, va hos adam me bella&pillan, skoj :) Idag har ja jobbat, lika mycket att göra som förra lördagen om inte mer.. men det är ju pengar trots allt :)
när ja kom hem sa mamma att det va två år inatt sen mormor dog... :'(
usch kommer ihåg den natten, inte roligt! Jag saknar dig så sjukt mycket mormor!!(L) du var/är bääst.. drömmer om att du fortfarande finns där..  tänkte ja skulle knacka på din dörr och fråga va du gjorde och du skulle säga att du svira av lite( städade ) och du stod där i pjamas :) Det gjorde du ofta.. tänk om man bara kunde vrida om tiden... men jag vet att du har det bra! Morfar tar hand om dig. Jag älskar dig! Saknar dig varje dag..
you are in my heart!

RIP MORMOR 20080131 00.35 :'(  (L)
20100131..


mormor & morfar (L)

ja & mormors pjamas, gammal!


mormor på julafton 07 :)

Pussss !

miss the old times

Idag har ja & bella varit på minikock o lagat mat och ätit trerätters! Mysdag!! :)
Snart kommer syster o hämtar mig så ska vi handla kattgrejer för hon får kattungar om en vecka :D sen blir det äta med henne o va me tjejerna sen tror ja;) Jobba imon med..
Vi hörrsss ;)


pussssssss / smsa gärna :)

(L)

Hejsaan :)

Igår var jag och syster och kolla avatar, grym var den ;) tack för en mys daag (L)
Idag va det ganska chill i skolan, såg crocodile dundee och hade min egna gympalektion, gick bra tror ja :D
Ja har valt nu med.. Frisör John baur, Frisör Kitas,Hotell & restaurang Nösnäs.
Men inte alls säker.. Så får se vad det blir.
Va ska ni välja/valt? :) 

Ikväll blir det dansa med syster!
Vi hörs, Pusss


love

förlåt för dålig uppdatering.. inte haft någon ork. I veckan har jag mest pluggat och träänat :) varit med vican en sväng med, mys :) Det har varit en go helg; I fredags var ja hos johannes med massa goooa vänner :) Fast ja gick hem tidigast för skulle jobba dagen efter.. Jag och mamma hade fullt upp när vi jobba igår.. Jag fick sitta ner o äta i två minuter sen var det full fart igen.. Men det är ju pengar iaf :) På kvällen träffa jag min kära bellaa och vi köpte godis oså. En riktigt mys kväll ! :) Idag vakna ja runt ett halv två, så jäkla gött med sovmorgon inte haft det på gör länge.. Så det var skönt att sova ut kan jag säga. Idag tänkte jag sola en stund och kanske måla naglarna oså :) ikväll blir det att dansa med syster! Vi ska antagligen se Avatar i veckan med :D

Hoppas alla andra haft en go helg som jag och får ha en fortsatt bra dag!:)




Saknar mina små änglar(L)


vill vara brun igen!

Någon mer än jag som saknar sommaren? Vill ha sommar nu, eller ååka utomlands!(L)

Pussss
Eriikaaalindberg


love it

Min helg har varit toppen, varit med tjejerna & spelat cup! :) Fast cupen gick inget vidare..
Idag kolla jag OTH och sen var det träning utomhus.. Det var en go träning men lite kallt om fötterna :)  åh vet ni en sak; Jag älskar att komma ut ny duschad & ta på mig mormors goa pjamas (a) Så mysigt är det! Nu ska jag ner och äta kvällsmat. Förresten Pauo & Malin åker imon med :( Men ni får ha de super där nere!(L)(L) Ha en fortsatt bra vecka alla!

pusss

everything

Skolan har börjat och det var skoj att träffa alla men ingen go start annars.. Redan haft prov :( fått tusen läxor&inlämningar. I veckan har jag träffat min småkusiner som är världens sötaste, fikat med syster & sen har dansen börjat igen.. Har verkligen saknat den. Sen har det varit träningar för det är Rössö cup på söndag ;) Ett lycka till vore bra. Ikväll blir det nog och vara med Carrosötnos, sen får ja se vad det blir av med resten av helgen :) Hoppas alla får en toppen helg :)


Pussss

mormor

Hejsan ;) Mormor fyllde igår.. Så de var fest i himlen igår :) Grattis världens bästa. Jag saknar dig varje dag som går och jag älskar dig så mycket. Så orättvist! <3 jag&syster la två rosor som ni ser på bilden.

Erika

Myy wekeend
Fredags var jag och kollade Isenta och sen blev det fest i Ucklum, åkte dit med dom bästa. Faktiskt den bästa kvällen på länge, blev dans och annat skoj! :) I lördags var det träning nio till halv elva. Jag & Pillan dog typ, för vi var hemma sent efter Ucklum.. Men det var skoj och skönt att få träna ändå. Efter det hem och sova en stund & duscha/fixa sig sen ner och kolla Isenta det var herrarna idag :) Mina sysslingar spelade och många fler, duktiga var dom! Efter en hel dag på Isenta så gick jag och Pillan hem till mig och så kom Bella&Carro dit och vi såg en as bra film: Obsessed, värd att se! På söndag var jag med och spelade med sif, för att en blev skadad så dom behövde en till. Fick spelat lite iaf :) Var där från 9-19, min syster-Vallens IF tog hem guldet för damer och Henåns IF för herrar.

En vääldigt bra helg!

Igår var jag hos mina söta kusiner, lekte lite affär och sånt mysigt :) Känns som dom fortfarande är jättesmå men dom har vuxit som bara den.. Iaf efter det åkte jag och syster och köpte Baguetter och kladdkaka & blåbärspaj (a) men efter baguetterna blev vi mätta så vi får fika en annan dag. Snart är det träning och imorgon blire dans :) Blev ett långt inlägg och kommer bilder..


Ha de bra! looove to youu


mysdaag

idag var det träning vid fyra, en vädligt go träning faktiskt. Efter det var det middag på Ti amo med bästatjejerna :) riktigt mys och skoj att träffa alla. Sen bar det av hem till Lisa för att kolla film, tror den hette Into the blue 2, ganska bra faktiskt tycker jag iaf :) Nu liigger jag i min goa säng och lyssnar på musik oså, ska nog sova snart.. Imon vet jag inte vad som händer men får väl se helt enkelt, i helgen blir det att kolla på Isenta iaf och på söndag ska jag stå i kiosken med bella & två till tror jag :)
Tack för en mys dag tjejer. Sov gott alla!



Jag älskar dig sis,
famiilj&vänner  (v)

Pussssss
Eriikalindberg '


nyår

Hej igen! Nu kommer lite bilder från nyår, finns mer på fb så kolla där! Kommentera gärna här & på fb.



nu ska jag dra mig mot sängen, kommer kanske fler bilder men inte nu.

Sov gott alla! Pusss
Eriikalindberg

i'm back

Hejsan :)
längesen nu... men har inte orkat. Ska lägga in bilder sen nyår och berätta vad jag gjorde osv. någon dag(när jag orkar). Det har inte hänt så mycket annars har myst med film och var på torget med linnea igår, fick mig en tröja och naglack, mys var det! Nu ska jag och mamma till torget iaf.

tänk om allt kunde bli som förr...

Vi hörs, Ha de så bra alla!



pusss
eriika

RSS 2.0