love love love

Hej!

igår var det en asgo dag! fast gick up kl sex.. för att åka ner till Syster och fira henne med frukost på sängen och presenter :) Hon fick ett jättefint halsband av mig o Mattias, sen en JÄTTEfin klänning som passa perfekt :D Tror hon gilla alla sina presenter :D Sen iväg till skolan och hem på lunchen för att åka till sjukhuset. Kom in dit och han undersökte min hals.. Och vi ska avvakta några månader och så hur jag mår i halsen oså, hade även väldigt små mandlar så han visste inte om det skulle hjälpa o ta bort dom. Efter läkarbesöket åkte jag och Mamma till backaplan och shoppa lite :) Först till Change och köpte en lila bh, fick även med mig en vit fin klänning som jag nog ska ha på skolavslutningen och ett par gummiskor, jeansfärgade typ :) Tack Mamma, you are the best<3 Hem sova lite och ut på promenad med Pappa :) En riktigt go dag! 

Idag var vi och kollade Michael Jacksson show i Norumsborg, duktiga va dom faktiskt! Bra show :) sen hade vi en lektion och slutade tolv, gaanska chill ;) Hem handla med pappa, nu ska vi snart äta födelsedagsmiddag för syster, ska grilla och så blire go efterrätt :D Blir Daaans ikväll med! :D 

Lov imorgon, vad händer på lovet ? :)

Bilder från kalaset i lördags :)





Första grillningen för iår :D

Fick också ny jobbartröja! va tycks? ;)


Nu äre snart middag! Ha en fortsatt bra dag.
Pussss

My love is your love

Vill börja med att säga GRATTIS till Emil Radhe som tog körkort idag!Grymt :D<3
Imorgon fyller även min Syster SYSTEMBOLAGET alltså fyller hon 20 :-)
Grattis i förskott, jag älskar dig världens bästa syster! <3

Idag vare skola segt som fan, men gick dit :) Hade nationellt muntligt i svenska, gick hyfsat hoppas jag!! Hem äta lite ner till torget till mamma köpa preesent to ma sista :D nöjd! hoppas hon blir nöjd med men det tror jag allt :D Sen har jag mest slappat, målat naglarna oså. Imon ska jag först till skolan sen sjukhuset :o kolla om jag ska ta bort mandlarna eller inte.. lite nervös faktiskt men jaja får se hur det blir.
Sen kanske kolla vidare i stan eller åka hem får se. 


Från böda i somras :D<3

tycker om dig min vän :)

gillar bilden och flickan :)

älskar bilden och min syster :)


Blev röda naglar ;) fula mig lite me camen (a)

Hitta felet på dom två första bilderna ;) Va gör ja olikt ;) <3

Pusss, Ha en fortsatt bra vecka, för det tänker jag ha :)


one moment in time

Hejhej :-)

I torsdags gick jag och vican ut och fota i det fina vädret! Sen slappa en stund och så kom syster och hämta mig & vi åkte hem till henne, myste med katterna! Sen vidare till Scorett där köpte Jenny ett par skor, görsnygga! Efter det gick vi till Gina och kolla eftersom det var 20%, jag fick mig en randig snygg tröja! Syster fick sig en jeansjacka, snygg! taack för sällskapet ;) sedan hem och se film! grym var den men kommer inte ihåg va den hette.

Idag slutade vi tolv, riktigt gött! Det har varit en grym drog vecka, lite segt ibland men ja ;) Hem äta lite upp till Bella och kolla hennes kattungar som var urgulliga! Sen gick jag bella & pillan till torget och kollade runt, linnea kom sen med :) Fick med mig ett puder hem. Vid fem var det middag på Harrys, med familj & småkusiner, så söta! Dom växer så himla fort nu, och så mysiga är dom :) Väldigt go mat på Harrys, min bror gjorde den, han praor som kock där! Nu är jaag hemma och kollar på Let's Dance, final idag. Imon blire att jobba och sen hem och ha kalas för Bror som fyllt 18 och Syster som fyller 20 på tisdag :-)




vican har flera bilder, men här va några som jag tog :) <3

Nyaa tröjan :-)

Bror & syster i fjällen :D


Kärleek!
/Erika Lindberg

Stars

tjosan! Var med en saknad vican igår, mys! vi gick även till sebastian och tände ett ljus och så träffade vi bella och linnea där med, det var jättefint där, massa ljjus och blommor! r.i.p<3
Nu i veckan har vi somsagt drog-vecka, det är mycket att ta in.. Men endå ganska lärorikt att få höra, hör mycket om droger, misshandel osv.. Imon kommer en som är chef över ett behandlingshem :) ska bli skoj o se va han har att säga. Städade mittt rum förut det blev mycket snyggt :D NU sitter jag hos syster med hennes söta katter :D Ska snart iväg och dansa.. <3

Har fått våra skoltröjor och byxor! här e mina; står lindberg på rompan! tröjan får ni se snart..

städade såhär ;) Fick ett sånt band i fjallen på afterskin.


Jaag och bästa! tog lite flum kort  :)

man får bjuda lite på sig ibland.. :-)

Kolla vad dom växeeer :O men ändå lika söta :D

Pusss

every morning

Hej!
förlåt för dålig uppdatering.. inte haft någon lust :) Min helg såg ut såhär: I fredaags vare bara mys med familjen osv, gör skönt faktiskt :) Sen upp halv sju på lördag för att gå och jobba, fast det var ju med mamma så va inte så tråkigt, går oftast ganska fort. Sen åt vi god middag och så kom småkusinerna och hälsade på, alltid lika skoj :) Sen drog jag ner till syster på förfest oså :) en riktigt go kväll med dans oså, tack syster!<3 kommer kanske lite bilder från kvällen. Igår var det match med Fc, fick spela hela matchen, mittback och vänsterback :) Ganska skoj att spela faktiskt, vi ledde med 2-0 men tillslut blev det 2-2 :) Bra spelat tjejer! Efter matchen blev det att fira bror som fyller 18 år idag! GRATTIS, älskar dig bästa bror! vi åt asgo middag & efterrätt, han fick en gps av mig och syster och tröja osv :) myskväll! Har haft en bra helg! hoppas ni med har haft det.

Vila i frid sebastian! jag kände dig inte men hoppas du får det bra där uppe! <3
 



hade inte suttit fel med några såna här nu :)

jag och bror som dvärgar i dom speglarna på liseberg <3

Emelie i somras med mina solglasögon :D så söt!


Pussss


minnen jag saknar




Danacup - 09 <3


My destiny

Idag har det inte hänt så värst mycket, pluggat och chillat :) hade även NP i engelska idag gick väl sådär, hoppas på det bästa iaf.
Imon ska ja va me syster & dansa osv :) <3 läängtar till helg!!

tänk vad livet är orättvist ibland?! 


gillar mitt hår här :)


i dont like to study!

My destiny - velvet

Pussss !



veckans babe

Veckans babe eller ska vi säga skidbabe


Min bror :D

Pusss

Jag vill om du vågar

Fjällen har varit underbar, mycket skratt, skidor, gurkan och käärlek :)


fint eller ? :) Vår utsikt från stugan.

Första skiddagen

Erika Mattias och Jenny <3


Pappa & Jenny i liften


Jag & Mattias i sittliften :)


Hade även en brasa som vi fick fyr i ibland ;) mysigt


lindberg syskonen


Älskar dig syster :)

Soligt och skönt vare !

Vi på ostcafét, där det blev en god våffla. Blev även många varm choklad med grädde! <3



vad hände där? haha ;)

Älskar dig bror :)

Vi åkte även snowboard en dag & syrran åkte en och en halv dag ;)

det var väldigt skoj med snowboard, bara att man fick en aning träningsvärk (a)

Jag med snowboard, i liften.


Pappa & bror på after ski, grymt vare!

var också en liten kille som var framme och sjöng med dom :)


Tack för en grym vecka, älskar er ! Pussss




i miss your smile

hej!!

Igår var det första träningsmatchen och det blev 1-1 ;) Idag har ja jobbat och packat osåå. Sen kom bella en stund med, mysigt! Imon åker ja till idre en vecka, åker hem på lördag kväll typ. så ni får ha de så bra här hemma så hörs vi om en vecka :D Pusss



<3

Do you remember

hejsan :)

Igår var de en ganska go dag i skolan, direkt efter skolan vare hem och äta och vidare ner till tåget, men vi missa de och sen missa vi bussen men det kom ju en sen vid tre så de va lugnt. Iaf vi va där inne o kolla runt och åt en asgo räkmacka! Sen trodde vi det stängde sju så vi sprang runt typ men så stängde det åtta så vi kunde ta det lugnt och kolla lite till :) Det blev en svart vanlig tröja med puff armar och en ny piercing :) nöjd med mina köp! brukar köpa slarvsaker men nu så blevre bra :) Var där med Bella&Linnea. Dom fick sig några köp dom med.

Idag vare också en ganska go dag, nu är ja hemma o bloggar :D Sen vid halv fem ska ja börja steka köttfärs för sen kommer syster med ännu mer mat, vi ska göra tacos, mums! Sen vid sex är det samling för match som börjar kl sju. Kommer bli grymmekallt :o men hoppas vi vinner endå :) Sen ikväll blire nog lugnt ska jobba imorgon. Sen på söndag åker jag till IDREEEEE :) <3



jag igåår


nya tröjan & piercingen

hade även på mig det här idag.


systeryster kommer snart :D loveee

Pusshej! <3

fast car

hej!
blir ett snabbt inlägg, föör ja ska nämligen lägga mig i sängen :) hihi. Idag hare varit en helt okej skoldag, dirr efter skolan åt ja lite och sen ner till syster och fixa lite av hennes tvätt sedan när ja ska gå upp till lägenheten kommer mina små änglar : Emelie Hanna & Ella :) Så mysigt dom va hos oss en och en halvtimme typ, riktigt mys. Saknat dom. Santos och Sotis va ju där med såklart, så grymt söta o så mysiga, dom pussas till och med me en (a) haha! Sen iaf gick vi ner o upp från tvättstugan igen och sen fort iväg och dansa :) riktigt gött vare fast mina ben va så trötta bara. Efter dansen åkte vi hem och hämta de sista av tvätten och jenny fixa sig för att sedan köra hem mig :) Hoppas du fick mysigt syrran ;) Jag älskar dig!  Min morsa har också dragit till Gran Canaria :O saknar dig redan (a) aja vi drar ju på söndag till idre vilket ska bli gött de med :)

Jaja! Imon blire antagligen Gbg me tjejerna :) MYS, har inte shoppat på ett tag så det är änna dags.


santos och sotis (L)


erikalindbergg - nyår ( lite suddig men de får gå ; )

Pussss

Free Fallin

Hejsan :D

Skolan var helt okej. Dock blev man väldigt seg efteråt.. Det var ingen oth idag heller :( tror det börjar i april igen någon sa de på fb :) Har försökt plugga lite också har en inlämning som ska in så fort som möjligt. Men nästan klar :) Men lite glass & en gorbys fick det bli :D haha. Imon blir det skola en stund sen ner till torget och sälja bullar & smörknivar, för att vi ska på skolresa and we need some money ;) så kom o köp! haha. Sen ska ja till läkaren och se om ja ska ta bort mina mandlar :S vill inte det.. men jaja får se hur det går :)



Du är bra! Älskar dig

and i love you sisjenny <3

Free Fallin - John Mayer

Ha en fortsatt bra vecka ;)
Pusss

RSS 2.0